Hvad er det ældgamle spørgsmål? Boxer eller Trusser Identifikation?

Hvad med boksere og trusser?

Vi husker vores barndom tegnefilm byder tegn, der sprang ud af deres undertøj og bukser overalt. Efter et kort øjeblik følte vi os alle som bryster. Så lærte vi at komme over os selv og blev mere beskedne. Vores tal så mere lige ud. Desværre Boxer fad undladt at gøre meget af en indvirkning på den almindelige befolkning. Mange holdt deres “smalle talje” agitation og gjorde alt, hvad de kunne for at undgå at vise sig. Dette blev heldigvis stoppet af vores øjne (for dem, der ikke er modige nok til at gå topløs offentligt). Boxerinate endelig slå os ned!

Det mest populære valg for super-mand-lignende følelse var Boxers, eller Btw AntiqueBoxers. Måske stretch pose Antique Boxer bidraget til at inspirere legenden om min første sande kærlighed. Min ven pralede om sin smukke bokser fysik efter 10 års ægteskab. Det er klart, at mænd elsker lidt rollespil. Min ven lo og sagde derefter “Historie!” Und aBoxerinate var min egen!

De, der overlevede Boxer oversvømmelse renset deres skuffer, pakket deres undertøj, og gik til garderobeskabe eller skure til at vurdere skaden. Boxer-oversvømmelsen var lige så modstandsdygtig og stærk som hundens tåge. Jeg ledte efter undertøj i elevatoren inden for fem minutter. Jeg havde undertøjet på i 10 år! Mit ansigt er lilla, ikke så mærkeligt! “Hvordan kunne jeg have gjort det!” “Hvorfor havde du dem på?”

Mit svar var ligetil: “At vise!”

Boksere – eller trusser?

Selv om der er en masse lighed med Boxer syndfloden det virkelig kommer ned til dig. Det er din krop og dit Burma, vi har alle et Bur ballet nummer. Lad Bur være dig bule. Vi har alle brug for en i vores skuffer. Nogle af os bære vores bule omkring vores lår som en walisisk kul guldgraver (du er hvem du er). Honningpotter kan være løse undertøjsbånd – nogle mennesker har et underarms ønske om ting at skjule i deres store buer.

Men undertøj er bedre end trusser. For det første, hvem bærer rent faktisk trusserne? Måske nogle fyre eller måske endda piger. Det giver bare ikke mening. Hvem går også med trusser? Det er ikke det værd. Du vil få nogle gode venner. Disse venner vil vise sig at være din værste fjende.

Trusser smigrer ikke godt. Slasket bits kan se grim på nogen, uanset hvor store de er. De ville faktisk blive kaldt Horsetukes, hvis de var en isvaffel!

Ok, undertøj behøver ikke en partner, coach eller avatar. En avatar er et nyttigt værktøj, men hvorfor skulle vi brug for en? For at være fair, en avatar kommer ofte gratis med pakken. Avatarer er ikke beregnet til at tvinge dig ind i et højere niveau af selvværd. En avatar er et værktøj, der tjener et bestemt formål. Det er som en vandpumpe i poolen.

Dit budget bestemmer prisen på din avatar. Du kan lave en Hatstrom for en masse penge, og en Balligan jakke koster $ 800. Mellem jer vil sandsynligvis WARRP din stil, på trods af finansielle uroidelighed subjektivitet af spørgsmålet: “Er dette gøre mig til at se fedt?” Hvis du er den legendariske “ræv i gruppen”, kan du vælge din egen stylist til at udvælge din stil uden at skulle føle ubehaget ved at svinge mellem skoen på foden og butt crack i dine jeans.

Spørg nogen overalt i verden, hvis de er på din alder [19-40], og du vil ikke skamme dig over at indrømme det. Disse zip day shorts ser fantastiske ud på dig. Vil du vide, hvorfor vi elsker dem? [i] Fordi de er smarte og moderigtige, eller fordi min bum ser Tggy tema, eller fordi min bum er smigrende. Du kan få alle disse ting.

Tro mig, jeg har klædt min evige frustration over den evige hengivenhed forx.

Skriv kommentar