Forskellige typer af boliglån

Satserne varierer også afhængigt af kredit score, indkomst, og hvor mange låntagere er involveret i lånet. Investeringslån på 80% og mere har den højeste hjem egenkapital satser. Standardstørrelser er ikke de samme. Mens mange familier vil være glade for at låne $ 100.000 for en $ 110.000 investering, kan de ikke overveje et lån værd $ 100.000, hvis omkostningerne ved $ 110.000 er for høj. Selv hvis de kunne, kan de stadig foretrækker en højere rente end $ 110.000 for investeringen.

Vi vil se på de forskellige typer og karakteristika for boliglån i anden del af denne artikel. Faste satser er nogle gange en god idé, men det er ikke altid muligt. Prime-renten er benchmark for renten på boliglån. Variable renter kan starte på så lavt som 3,75 procent, hvilket svarer til renten på de 5-årige statsobligationer. Den føderale midler sats er, hvad der fastsætter de primære satser hver uge. Det var på 3,25 procent i denne uge efter at have nået sit laveste punkt i tæt på 10 år.

Denne sats er almindeligvis benævnt Federal Funds College Fund Fund fund eller FFC. Hvis du ønsker at finde de laveste hjem-aktiekurser, sikre, at du bruger den samme valuta. Satser for boliglån starter ved 4,25% har de højeste satser. Det kan virke som en masse kredit, men det er det ikke. Tænk over dette i stedet: Lånet er værd $ 4.250 om året og vil spare dig $ 1000 over fem år. Kredit score …… tre årtier siden …… var utilstrækkelige 538.550. Dette lån er en 5 timers lån til dem, der ikke er i stand til at tilbagebetale. Baseret på deres kredit score i dag, kunne de udfylde en online ansøgning om at modtage en $ 3.750 hjem egenkapital linje. Dette ville være den hurtigste hjem ansvarlig lånekapital, de nogensinde ville få.

Hvor meget ville dette beløb koste? For et lån på $ 3.750 køberne ville have til at ansøge om $ 3.750 i begyndelsen. Det maksimale lånebeløb for den 5-årige note er $ 4000. Det betyder, at de kan begynde at tjene $ 4.250 på deres investering på et år. Med de fem-årige lån, vil de $ 4,250 være til rådighed i lige store betalinger. De behøver ikke at betale renter, før femårsperioden er. Når de fem år notat er betalt, kan $ 4.250 geninvesteres i investeringen.

Halifax hjem egenkapital nøgletal er ingen overraskelse. De fleste hjem lånekapital er 8- Titler af egenkapital eller højere. Dette antal har været konstant, da hjemmet værdier steg, og selv om det er aftagende stigende, er det stabilt.

Lad os nu vende tilbage til i dag og besvare det første spørgsmål. Hvordan kan man opnå lavere satser og samtidig bevare dette værdifulde og intelligente aktiv til en meget lavere sats end det nuværende marked? Der er et par muligheder.

Først kan du tjekke din kredit score. Dernæst se på de nuværende markedsforhold. Hvis den rente, du betaler, ikke dækker hele hovedstolen, kan det være tid til at overveje en ny retning. Långivere kan være mindre villige til at sænke satserne, når satserne er faldende.

Du kan dog stadig være interesseret i de højere satser. Du skal bruge yderligere oplysninger. For at finde ud af, om nogen aktiver kan fjernes for at udbetale, og i bekræftende fald, hvor meget risiko foretrækker du at påtage dig. Du skal også overveje, om du er tilfreds med mængden af kontrol, som nogen har over dine penge, og hvis der ønskes mere fleksibilitet.

Home Equity Line of Credit kan være en statsstøttet lån. Dette giver dig mulighed for at låne mere, men over længere vilkår, end realkreditlån. Mens dette lån er til rådighed til en lavere sats end banker, der er større risici. For at sikre, at du ikke mister beskyttelse og fordel af et hjem-egenkapital kreditlinje, bør du overveje denne rute. Disse beslutninger vil påvirke din økonomi og din økonomiske fremtid.

Skriv kommentar