Fjern Adware og Virus Remover Artikel – Fakta, som vi bør vide

Mens du tjekker Avast! hjemmeside, fandt jeg en sammenfattende rapport udført af dem til deres kunder. Det er en rapport om en undersøgelse, som de gjorde, efter at en kunde blev smittet med en virus.

Ifølge virus sammenfattende rapport, 42,98% af kunderne sagde den virus, der inficerede deres computer kom fra internettet og 41,59% af dem, ved ikke, hvorfra de fik virus. Mens de resterende kunder sagde, at de fik det fra et program fra en ven eller fra inficeret backup.

Hvad kan vi vide af denne betænkning?

Først og fremmest ved vi, at 41,59% af kunderne ikke har nogen viden om pc-sikkerhed eller mindre viden om det, fordi de ikke engang ved, hvordan de blev smittet.

For det andet kom de fleste af viraene fra internettet. Som du kan se, indeholder internettet masser af oplysninger, men samtidig er det farligt for dem, der ikke har tilstrækkelig viden om, hvordan man beskytter sig selv og deres pc mod onlinetrusler.

De resterende procenter sagde, at de blev smittet fra et program fra en ven eller inficeret backup, og disse viser, at de ikke scanne programmet, før du kopierer det til deres pc, og de sjældent opdatere deres anti-virus virus definition.

Det er meget vigtigt for os at opdatere vores anti-virus virus definition på regelmæssig basis. Der er online-baserede anti-virus programmer, som du kan downloade og så kan du aktivere. Man bør scanne din pc på et interval for at beskytte den mod virusangreb.

Der er også software til fjernelse af virus tilgængelige online, som du kan downloade, og så kan du aktivere. Det er nemt at fjerne virus ved hjælp af software, men det garanterer ikke, at du fjerner alle vira. Du er nødt til at køre programmet for at scanne din pc og fjerne virus. Hvis du ikke kører programmet, får du ikke virusfjernelsen gjort.

Der er software, som du kan downloade, der vil slippe af med spyware og adware automatisk. Men før du installerer spyware og adware fjerne software, skal du sørge for, at du rent faktisk kan fjerne spyware og adware. Den spionage software vil sandsynligvis installere igen, selv efter at du har fjernet spyware og adware.

Hvis du spekulerer på, om din computer er inficeret, her er de symptomer, der vil vise, at din computer sandsynligvis er inficeret:

Hvis du oplever disse tegn, er det højst sandsynligt, at din computer er inficeret.

Ændringer af computeren

Ændringer på computeren kan også ske, hvis du bliver ved med at modtage pop op-vinduer, sende meddelelser eller få vist pop op-vinduer på skærmen.

Adgangskode går tabt

Adgangskode, der går tabt, kan også ske, hvis du indtaster din adgangskode, når du ikke tror, at du har skrevet den ned, lagt den på din computer, eller hvis du bruger den samme adgangskode til alle dine websteder.

Denne lækage af adgangskode kan føre til identitetstyveri.

For at undgå sådanne problemer skal du holde styr på dine adgangskoder, slette dem, når de er færdige, og du skal sørge for, at du ikke glemmer din pinkode eller din adgangskode af en eller anden grund. En anden forebyggende foranstaltning er at bruge sikkerhedsspørgsmål.

Nogle tror måske, at computersikkerhed er en masse arbejde for en person, der har en masse penge at beskytte. Det er det faktisk ikke. Når du har den rette sikkerhed, gør det automatisk computeren mere sikker. Den mest almindelige form for sikkerhed for computere og smartphones er totrinsbekræftelse og adgangskode. Totrinsbekræftelse kræver, at du tager to trin for at logge ind på din konto. Angiv f.eks. dit brugernavn og din adgangskode én gang og derefter en anden gang for at bekræfte, at du allerede er logget på. Lækage af adgangskoder kan stadig ske, selv når du bruger de stærkeste sikkerhedskontroller. Men hvis du bruger de rigtige sikkerhedskontroller, kan du reducere risikoen for identitetstyveri i vid udstrækning.

Disse kontroller er meget enkle og nemme at bruge. Du kan f.eks. konfigurere dine sikkerhedsspørgsmål til at afgøre, om du skal afsløre din adgangskode eller ej. Nogle mennesker har en tendens til at vælge svar, som de finder pinlige eller matcher sig selv. Du kan undgå dette ved at vælge svar, som ingen overhovedet kunne gætte. Du skal huske, at når du vælger sikkerhedsspørgsmål, skal du sørge for, at du ikke sætter dig selv i en sårbar position. Du skal huske, at hver gang du beslutter dig for at bruge et sikkerhedsspørgsmål, skal du huske, at hvis en kriminel virkelig ønsker at få din adgangskode, vil de være i stand til det. Dette giver dig mulighed for at etablere en bluffe, hvor du er falsk fortæller sikkerhedsvagten, at du ikke autentificerer en eller anden grund. Dette er ikke idiotsikker sikkerhed, men det er bedre end at få din konto kompromitteret.

Husk, at kommunikation er noget, du er bedst til. Brug teknologien med omtanke.

Skriv kommentar